Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Side med all inclusive for kun 1.998,-


8 dage i Side med all inclusive for kun 1.998,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Side er et charmerende og hyggeligt rejsemål. Byen ligger mellem Antalya og Alanya og her kan man nyde de fantastiske badestrande og de dejlige restauranter og caféer, der ligger langs strandpromenaden. I den gamle bydel støder man på charmerende stenhuse og i området omkring Side kan man finde flere spændende historiske attraktioner.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra København Fra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Prisoversigt

københavn: 5. sep – 12. sep 2021 (7 nætter)
Pris1.998,-

 

billund: 26. sep – 3. okt 2021 (7 nætter)
Pris1.999,-


Hotel

Cinar familie suite er et dejligt middelklasse hotel, der byder familie, venner og par velkommen. Hotellet ligger i et roligere område lige udenfor Side centrum. Cinar familie suite hotel er populære takket være deres beliggenhed og behagelig atmosfære.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra København Fra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

Transfer kan tilkøbes.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365