Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dages fodboldrejse til Manchester for kun 1.195,-


3 dages fodboldrejse til Manchester for kun 1.195,- inkl. fly, 3-stjernet hotel og billetter til Premier League kampen mellem Manchester City og Southampton!

Oplev Premier League live når de engelske mestre fra Manchester City spiller mod Southampton. Holdkortet er fyldt med verdensstjerner når Manchester City spiller, og du kan derfor glæde dig til at opleve spillere som Grealish, De Bruyne og Sterling i aktion på grønsværen.

 

SE TILBUDdet til manchester HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på Rejs365s flysøgemaskine blive helt færdig.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 17. – 19. sep. 21 (2 nætter)
HOTEL504,-
FLY326,-
BILLETTER365,-
I ALT1.195,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.008,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 504,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede The Victoria Hotel Manchester by Compass Hospitality, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser.

se mere her:

 


Billetter

Billetterne kan bestilles direkte på Manchester Citys hjemmeside. De starter på 42 £ for en voksen, hvilket svarer til 365 kr.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Rejs365 flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Manchester:

FRA København: 17. – 19. sep 2021

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i den Manchester. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men 10 kg håndbagage kan tilkøbes for 96,- og 20 kg bagage for 318,-

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365