Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage ved Dubrovnik for kun 2.338,-


8 dage ved Dubrovnik for kun 2.338,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet lejlighedshotel med den skønneste havudsigt!

Dubrovnik er Kroatiens mest populære ferieby. Den imponerende og meget velbevarede bymur omkranser hele den gamle bydel, og herfra har du en fantastisk udsigt over byen. Nogle af de smukkeste byområder i hitserien Game of Thrones er filmet i den gamle havn i Dubrovnik. Tæt på Dubrovnik finder du den ene idylliske bugt efter den anden med dejlige badestrande. Der er en bystrand i Dubrovnik, og du kan nemt sejle ud til øer med de lækreste strande, hvor mange er lavvandede og børnevenlige.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Fra_Aalborg
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 14. – 21.  sep 2021
HOTEL1.799,-
FLY539,-
I ALT2.338,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.598,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.799,- per person.

 

Aalborg: 14. – 21.  sep 2021
HOTEL1.799,-
FLY815,-
I ALT2.614,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.598,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.799,- per person.

Hotel

Villa Ratac har en ideel beliggenhed på en solrig privat strand og er omgivet af frodige fyrre- og oliventræer. Samtlige lejligheder er komfortable og har elegant interiør samt terrasser og balkoner, der alle vender ud mod havet og har udsigt over Elafitiøerne. Villaens arkitektur er traditionel med typiske stenelementer. Samtlige lejligheder har køkken med alle faciliteter til længere ophold. Det er muligt at få op til 2 ekstra senge pr. lejlighed. Morgenmad, frokost og aftensmad kan bestilles og leveres til lejligheden via roomservice. Kroatiens velkendte gastronomiske centrum er Ston-bugten, som ligger blot 10 minutters kørsel derfra. Den har det reneste hav i regionen, og østers, skaller, muslinger og fiske-gårde serverer fremragende fiske- og skaldyrsretter i restauranterne i den lille by Ston.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Aalborg til Dubrovnik:

FRA københavn: 14. – 21.  sep 2021

 

FRA AAlborg: 14. – 21.  sep 2021


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Dubrovnik: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Man kan også komme til villaen med bus. Busserne til Dubrovnik, Slano eller Ston standser 100 meter fra ejendommen. Villa Ratac kan også arrangere udflugter og udflugter til nærliggende restauranter, øer og byer.

Lej evt en bil. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365