Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lefkas for kun 1.179,-


8 dage på Lefkas for kun 1.179,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og i gåafstand fra stranden!

Hvis du vil besøge nogle af Europas fineste strande skal du tage turen til Lefkas, der ligger syd for Korfu i Det Ioniske Hav på Grækenlands vestkyst. Lefkas er en naturskøn ø, med små charmerende græske byer, hvor du finder fantastiske gourmetrestauranter og gode shoppingmuligheder.

 

SE TILBUDDET i september VI HAR FUNDET HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Prisen er på nuværende tidspunkt ikke opdateret på prissammenligningssiden travelmarket.dk. Derfor vises den højere, men falder dog til 2.358,- (1.179,- per person) når der klikkes videre!


HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Grækenland:

SE ANDRE TILBUD TIL GRÆKENLAND HER
SeptemberOktober

Prisoversigt

 

København: 27. sep – 4. okt 21 (7 nætter)
v/2 personer1.179,-

Bemærk: Prisen falder på Apollos hjemmeside.

 

Billund: 27. sep – 4. okt 21 (7 nætter)
v/2 personer1.417,-

Bemærk: Prisen falder på Apollos hjemmeside.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Scorpios, der er et enkelt 3-stjernet lejlighedshotel, hvor personalet tager imod dig med åbne arme. Hotellet er bygget i etager, og har en mageløs udsigt over byen Perigiali og skærgården udenfor Lefkas. I poolbaren kan du nyde en god drink.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Lefkas i september.

FRA KØBENHAVN: 27. sep. – 4. okt. 2021

 

FRA Billund: 27. sep. – 4. okt. 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Lefkas: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365