Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Lloret de Mar for kun 1.025,-


4 dage i Lloret de Mar for kun 1.025,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på strandpromenaden!

Lloret de Mar er et af de mest besøgte steder på Costa Brava. Byen er en skøn ferieby for alle aldre og her finder man bla. en 2 km lang strand og et landskab der indbyder til mountain biking.

SE TILBUDDET i september VI HAR FUNDEt HER:
Fra_BillundFra København

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Spanien:

SE ANDRE TILBUD TIL Spanien HER
SeptemberOktober
NovemberDecember

Prisoversigt

 

Billund: 20. – 23. sep 21 (3 nætter)
v/2 personer1.025,-

 

København: 19. – 22. sep 21 (3 nætter)
v/2 personer1.084,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Gran Hotel Flamingo, der har en fin beliggenhed i Lloret de Mar, blot 150 meter fra den lange strand. Her er du desuden tæt på byens store udvalg af restauranter, cafeer, barer og natklubber, og det er nemt at komme rundt til fods.

Trods den centrale beliggenhed kan du dog se frem til at vende tilbage til fred og ro på hotellet. Her er der tænkt på det meste, og der er flere indbydende hyggekroge, hvor du kan slappe af, når du har brug for det. Lobbybaren med Chesterfield-sofaer og vinflasker på rad og række er eksempelvis et fortrinligt sted, når du får lyst til en drink eller to. Det samme gælder Avane Rooftop Private Club, hvor du kan nyde en  god cocktail fra baren og samtidig beundre solnedgangen. Her kan du også bade i en af de to pools.

 

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Lloret de Mar i september måned:

 

FRA Billund: 20. – 23. sep 21

 

FRA København: 19. – 22. sep 21

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Lloret De Mar: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Billeje er meget billigt. Det koster kun 289,- (145,- pr. person) ved rejsen fra Billund og 307,- (154,- pr. person) ved rejsen fra København. Den kan bestilles her:

SE MERE HER:
Fra_BillundFra København

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365