Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Paris for kun 973,-


4 dages forlænget weekend i Paris for kun 973,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Paris er i særklasse når det gælder kunst, gastronomiske oplevelser og charme. Byernes by er vel nok den mest romantiske hovedstad i Europa. Nyd lange gåture langs Seinen, hyggelige cafébesøg og ikke mindst et besøg i byens mange butikker.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på Rejs365 flysøgemaskine blive helt færdig.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Disneyland paris

På Getyourguide kan der nemt og billigt bestilles billetter til Disneyland. Det koster kun fra 334,- pr. person og kan bestilles her:


Prisoversigt

København: 29. okt – 1.  nov 2021 (3 NÆTTER)
HOTEL563,-
FLY410,-
I ALT973,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.125,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 563,- per person. Vælg med fordel “Ibis hotels” på vores hotelsøgemaskine. Herved kan der opnås en rabat på 5% på hotellet.

 

billund: 27. – 30.  okt 2021 (3 NÆTTER)
HOTEL626,-
FLY1.181,-
I ALT1.807,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.252,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 626,- per person. Vælg med fordel “Ibis hotels” på vores hotelsøgemaskine. Herved kan der opnås en rabat på 5% på hotellet.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel ibis Paris Porte de Clichy Centre. Hotellet modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og byder bl.a. på pæne værelser med eget badeværelse.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

øvrige Hoteller

Der er mange hoteller at vælge imellem i Paris til overkommelige priser. Ønsker du at se listen af øvrige hoteller igennem kan du gøre det her:

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Rejs365 flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Paris. Da både easyjet, Vueling og Norwegian flyver fra København til Paris, er der rigtig mange alternative datoer med billige flybilletter.

Fra Billund er det billigst at flyve med Air France. Prisen er generelt lidt højere end fra København, men der er ligeledes mange alternative datoer at vælge imellem.

 

FRA KØBENHAVN: 29. okt – 1. nov 2021

 

FRA BILLUND: 27. – 30. okt 2021


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Paris: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt i Paris. Det koster kun 735,- (367,- pr. person) for 4 dage og kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig. Der kan også være små variationer i prisen mellem mobil og pc.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365