Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Halkidiki for kun 1.492,-


1 uge i dejlige Halkidiki i Grækenland for kun 1.492,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel med morgenmad og skøn beliggenhed lige ved stranden!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 11. – 18.  sep 2021 (7 NÆTTER)
HOTEL1.106,-
FLY386,-
I ALT1.492,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.212,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.106,- per person.

 


Hotel

Maistrali Beach Hotel ligger i Gerakini, lige ved bølkanten, og tilbyder studiolejligheder med aircondition omgivet af frodig vegetation med fyrretræer, palmer og oliventræer. Der tilbydes gratis WiFi overalt på ejendommen. Der er gratis liggestole og parasoller på stranden. Maistrali Beach tilbyder lyse og luftige værelser med fantastisk udsigt over havet og den frodige have. Denne rummelige studiolejlighed har tv, tekøkken med kogeplader og køleskab samt badeværelse med bruser. Ejendommen kan hjælpe med at arrangere ture og private krydstogter. Det livlige feriested Gerakini ligger blot 700 meter fra lejlighederne og byder på masser af natteliv. Maistrali Beachs centrale beliggenhed gør det nemt at udforske de forskellige områder af Halkidiki. Der tilbydes gratis parkering på selve ejendommen.

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA KØBENHAVN: 11. – 18.  sep 2021

 

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365