Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Mijas Costa med all inclusive for kun 2.820,-

 


1 uge i Mijas Costa med all inclusive for kun 2.820,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed ved stranden!

I Mijas Costa finder du alt, hvad du skal bruge til en skøn ferie. Byen er kendetegnet ved de små, hvidkalkede huse og de stemningsfulde gader og pladser med hyggelige butikker og gode fiske- og tapasrestauranter, hvor du kan nyde godt af den lækre lokale kogekunst. Her finder du også en 12 kilometer lang sandstrand, hvor familier, unge og ældre nyder Costa del Sols mange solskinstimer

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra BillundFra_København
Bemærk: Se andre datoer og hoteller på Sunwebs hjemmeside. Klik til siden og vælg nedenstående datoer, for at opnå den billigste pris.

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Fra Fra billund: 2. – 9. okt 2021
Pris2.820,-

 

 

Fra københavn: 29. aug – 5. sep 2021
Pris2.925,-

 


Hotel

VIK Gran Hotel Costa del Sol er et pænt hotel med en fantastisk beliggenhed direkte ud til stranden og kun et par minutters gang fra det hyggelige centrum af La Cala de Mijas på den spanske solkyst. Her kan du nyde ferien i fredelige omgivelser med let adgang til både Fuengirola og Marbella, som begge let kan nås med den lokale bus. VIK Gran Hotel Costa del Sol indbyder til afslapning i solen. Her kan du slappe af ved poolkanten eller  lægge dig til rette med en god bog på hotellets store plæne. Fra alle hotellets værelser er der kig til havet, og de største af værelserne kan rumme op til 4 personer. Din ferie på VIK Gran Hotel Costa del Sol er med All Inclusive, hvor måltider, drikkevarer, is og snacks er betalt hjemmefra.

Se mere her:
Fra BillundFra_København


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Mijas Costa med All inclusive:

 

 Fra billund: 2. – 9. okt 2021

 

FRA københavn: 29. aug – 5. sep 2021

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser omkring Marbella. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365