Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife for kun 1.684,-


8 dage på Tenerife for kun 1.684,- per person inkl. fly og flot hotel med pool, spa og fantastisk beliggenhed!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

SE DET GODE TILBUD TIL Tenerife HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg laveste pris på Trivago. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Annonce


Prisoversigt

København: 19. – 26.  sep 2021 (7 NÆTTER)
HOTEL1.230,-
FLY454,-
I ALT1.684,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.461,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.230,- per person.

 

 


Hotel

Tenerifes Santa Barbara Golf & Ocean Club ligger i Golf del Sur, 100 m fra stranden. Der tilbydes udendørs pool, spa med spabad og sauna samt lejligheder med egen balkon. Alle lejlighederne på Santa Barbara Tenerife har opholdsområde med sofaer, fladskærms-tv med satellitkanaler og dvd-afspiller samt køkken med køleskab. Det tilhørende badeværelse har hårtørrer og gratis toiletartikler. Nogle af værelserne har desuden havudsigt og aircondition. Santa Barbara hotel har anlagte haver og en fantastisk udsigt over Atlanterhavet, og der tilbydes underholdningsmuligheder, såsom spillelokale, børneklub og natklub. I Melrose restaurant bydes på et udvalg af lokale og internationale retter, og gæsterne kan nyde en drink eller snack i poolbaren. Der ligger også en købmandsbutik på feriestedet. Golf del Sur og Amarilla golfbaner ligger under 5 minutters gang fra Golf and Ocean Club. Tenerife Sur Lufthavn ligger blot 20 minutters kørsel derfra.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Tenerife:

FRA København: 19. – 26.  sep 2021


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Tenerife: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er et godt bud, da det er meget billigt og giver en god fleksibilitet til at komme rundt til de forskellige seværdigheder, som f.eks. vulkanen Teide og dyreparkerne. Den kan bestilles her:

 

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig. Der kan også være små variationer i prisen mellem mobil og pc.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365