Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Playa del Carmen i Mexico for kun 4.121,-


15 dage i Playa del Carmen i Mexico for kun 4.121,- pr. person inkl. fly og hyggeligt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Ca. 60 km syd for Cancun ligger den hyggelige ferieby Playa del Carmen. Byen, der oprendeligt var en lille fiskerby ligger på Yucatan-halvøens nordøstkyst og her finder du fantastiske sandstrande og seværdigheder. Det er oplagt også at besøge Cancun, Tulum eller øen Cozumel, der ligger lige ud for Playa del Carmen, på din rejse.

SE TILBUDdet TIL Playa del carmen HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på momondo blive helt færdig.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 12. – 26. nov 21 (14 nætter)
HOTEL1.399,-
FLY2.722,-
I ALT4.121,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.798,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.399,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt det hyggelige 3-stjernede Ahava Hotel, der modtager fantastiske bedømmelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på en pool og central beliggenhed i Playa Del Carmen.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra København til Cancun i november måned. Der er mange alternative datoer med billige billetter i perioden september 2021 til februar 2022.

 

FRA KØBENHAVN: 12. – 26. nov 21

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Playa del Carmen – Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport. Alternativt kan der f.eks. tages en ADO bus fra lufthavnen til Playa Del Carmen. Turen tager  ca. 1 time og 15 min. og koster ca. 60,- pr. person.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365