Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Bukarest og Transsylvanien for kun 961,-


Forlænget weekend i Bukarest og Transsylvanien for kun 961,- per person inkl. fly, 4-stjernet hotel og 1-dags tur til bl.a. Draculas slot med guide!

Bukarest ligger mindre end tre timer væk fra Danmark i fly. Alligevel opdager man hurtigt, at man er landet i en spændende by, der bærer præg af en anden historisk baggrund og en anderledes kultur. Byens historiske kvarter er et virvar af gader og stræder med smukke bygninger, gallerier, cafeer, restauranter og værtshuse.

I Transsylvaniens smukke landskaber i det nordlige Rumænien ligger de historiske UNESCO-oplevelser tæt. Kulturarven er allestedsnærværende i form af utroligt velbevarede byer og kirker fra middelalderen. Når Transsylvanien kommer på tale, tænker de fleste nok på Grev Dracula, den berømte vampyr fra Bram Stokers roman. Det imponerende Bran Slot har muligvis forbindelse til den fiktive greve og er bestemt et besøg værd.

SE TILBUddet til bukarest og transsylvanien HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på Rejs365 flysøgemaskine blive helt færdig.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


1-dags tur til Transsylvanien

På Getyourguide kan der nemt og billigt bestilles 1-dags ture fra Bukarest til Transsylvanien. Der er flere at vælge imellem og fælles for dem alle er at de modtager rigtig gode anmeldelser.

Se de guidede ture HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. – 28. sep 21 (3 nætter)
HOTEL424,-
TUR290,-
FLY247,-
I ALT961,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 848,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 424,- pr. person.

 

Billund: 25. – 28. sep 21 (3 nætter)
HOTEL424,-
TUR290,-
FLY358,-
I ALT1.072,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 538,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 269,- pr. person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Ramada by Wyndham Bucharest Parc, der modtager fantastiske bedømmelser af de tidligere gæster. Hotellet byder bl.a. på pæne værelser og indendørs pool.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Rejs365 flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København og Billund til Bukarest i september. Der er flere alternative datoer til samme pris, der typisk er med rejsedagene tirsdage og lørdage.

 

FRA københavn: 25. – 28. sep 2021

 

FRA Billund: 25. – 28. sep 2021


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365