Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Vilnius for kun 460,-


4 dages forlænget weekend i Vilnius for kun 460,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Vilnius er en af Europas bedst bevarede hovedstæder. Byens gamle centrum er en perlerække af smukke bygninger, og det kan varmt anbefales at slentre en tur i de smalle stræder. Vilnius byder også på gode shoppingmuligheder og mange spændende kulturelle oplevelser.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 18. – 21.  sep 2021 (3 NÆTTER)
HOTEL362,-
FLY98,-
I ALT460,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 724,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 362,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Ratonda Centrum Hotels, der modtager fantastiske anmeldelser af de tidligere gæster. Hotellet byder på pæne værelser, gratis morgenmad og super beliggenhed i Vilnius.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Vilnius i august måned. Der er mange alternative datoer i perioden september til oktober. Benyt med fordel Ryanairs lavpriskalender.

 

FRA Billund: 18 – 21. sep 2021


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Vilnius: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport.

Billeje er også et godt bud, da det er meget billigt. Det koster 481,- (241,- per person) for 4 dage og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365