Vi finder de bedste rejsetilbud

2,5 uger på Korfu og Santorini for kun 2.527,-


2,5 uger på Korfu og Santorini for kun 2.527,- per person inkl. alle fly og hoteller!

Tag til Korfu hvis du ønsker en sol- og badeferie af høj klasse. Ud over dejlige strande byder øen på smuk natur, hyggelige små byer og seværdigheder som klostret i Paleokastritsa, det arkæologiske museum i Korfu by og det berømte palads Achillion.

Den græske vulkanø Santorini er ikke uden grund en af de mest fotograferede øer i Grækenland. Her finder man spektakulære landskaber, fine sorte lavastrande og vidunderlige landsbyer med de karakteristiske hvidkalkede huse med blå tage.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_AarhusFra København
Fly
Korfu
Santorini
Korfu
Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig. Husk også at klikke på “vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris.

Vi har taget udgangspunkt i en tur, hvor der først flyves til Korfu den 6. september. Efter 5 overnatninger på Korfu flyves der den 11. september til Santorini. Efter yderligere 7 overnatninger på Santorini går turen tilbage til Korfu den 18. september inden der efter 6 overnatninger på Korfu flyves hjemad den 24. september.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på Sunweb finde tilbud til Grækenland her:

SE MERE HER

Prisoversigt

 

Aarhus: 6. – 24.  sep 2021 (18 NÆTTER)
HOTEL KORFU436,-
SANTORINI1.185,-
HOTEL KORFU458,-
FLY399,-
I ALT2.527,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellerne er 4.256,- (972,- + 2.369 + 915,-) for 2 personer i dobbeltværelser, hvilket er 2.128,- (436,- + 1.185,- +  per person.

 

København: 6. – 24.  sep 2021 (18 NÆTTER)
HOTEL KORFU436,-
SANTORINI1.185,-
HOTEL KORFU458,-
FLY544,-
I ALT2.623,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellerne er 4.256,- (972,- + 2.369 + 915,-) for 2 personer i dobbeltværelser, hvilket er 2.128,- (436,- + 1.185,- +  per person.

Hotel Korfu

I 1. omgang på Korfu fra den 6. – 11. september har vi taget udgangspunkt i Nine Muses Apartments, der modtager fremragende anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser.

SE MERE HER:

Hotel Santorini

På Santorini fra den 11. – 18. september har vi taget udgangspunkt i det 3-stjernede Villa Pavlina, der modtager fantastiske anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser og en pool.

SE MERE HER:


Hotel Korfu

I 2. omgang på Korfu fra den 18. – 24. september har vi taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Seaside Resorts, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på en pool og beliggenhed tæt på vandet.

SE MERE HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra Aarhus og København til Korfu og Santorini i september måned. Vi har taget udgangspunkt i en tur, hvor der først flyves til Korfu den 6. september. Efter 5 overnatninger på Korfu flyves der den 11. september til Santorini. Efter 7 overnatninger på Santorini går turen tilbage til Korfu den 18. september inden der efter 6 ydereligere overnatninger flyves hjemad den 24. september.

 

FRA aarhus: 6.  – 24. sep 2021

 

FRA københavn: 6. – 24. sep 2021


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Korfu. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


TURE OG OPLEVELSER

Der findes også mange ture og oplevelser på Santorini. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Lej evt. en bil og udforsk de smukke øer på egen hånd. Husk at tilpasse lufthavne, datoer og tidspunkter, så de passer med flytiderne.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flerevoksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365