Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Ischia for kun 925,-


8 dage på Ischia ved Napoli for kun 925,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed!

Ischia er en smuk vulkanø beliggende i Napolibugten. Øens mange kilder været brugt i kurbadene lige siden romertiden og øen er derfor et velbesøgt kursted. Besøg også Napoli, der byder på ægte italienske traditioner, verdens bedste pizza, og mangfoldig gadekunst. Napoli er  en spændende storby, der er omkranset af smukke bjerge og dejlige strande. Er du kunst eller historieinteresseret kan du f.eks. opleve verdens ældste opera Theatro San Carlo, eller du kan besøge den berømte forsvundne by Pompei.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig. Vælg laveste pris på Trivago!

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 5. – 12.  okt 2021 (7 NÆTTER)
HOTEL690,-
FLY235,-
I ALT925,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.379,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 690,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det flotte 3-stjernede Hotel La Ginestra, der tilbyder gæsterne en ideel beliggenhed på Ischia. Det ligger på øens sydkyst, meget tæt på den berømte Maronti strand og den store strand ved Citara og dens spa-område med haveanlægget Poseidon Spa Gardens. Endvidere finder man den pittoreske Sorgeto bugt og dens varme spa-kilder i nærheden. Desuden kan gæsterne på bare 10 minutter køre til centrum af Forio d’Ischia, Sant’Angelo strand og Sant’Angelo bugt.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA KØBENHAVN: 5. – 12.  okt 2021


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Ischia: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365