Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Paleros for kun 1.345,-


8 dage i Paleros i Grækenland for kun 1.345,- pr. person inkl. fly og hotel med pool og fantastisk udsigt over det Ioniske Hav!

En ferie i Paleros er en charmerende blanding af autentisk græsk bystemning, fine strande og uberørt natur. I Paleros er atmosfæren behagelig og lokal, og man kan argumentere for, at en rejse til Paleros er en rejse til det rigtige Grækenland. Den mest populære strand hedder Potamaki Beach, men der er også en mindre strand midt i byen samt en række badebugter, der ligger på række hele vejen mod øst.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Grækenland:

SE ANDRE TILBUD TIL GRÆKENLAND HER
AugustSeptember
OktoberNovember

Prisoversigt

 

København: 30. aug – 6. sep 21 (7 nætter)
v/2 personer1.345,-

 


Hotel

Filoxenia er et enkelt og populært lejlighedshotel i landlige omgivelser. Fra poolområdet og de fleste lejligheder har du en herlig udsigt over havet og knudrede oliventræer. Fra hotellet har du kort gåafstand til havnen i Paleros, hvor du finder små butikker og tavernaer.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Paleros i august.

 

FRA KØBENHAVN: 30. aug – 6. sep 21

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Paleros: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Spies.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365