Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lefkas for kun 1.245,-


Last minute: 8 dage på Lefkas for kun 1.245,- per person inkl. fly og hotel i tæt på stranden!

Hvis du vil besøge nogle af Europas fineste strande skal du tage turen til Lefkas, der ligger syd for Korfu i Det Ioniske Hav på Grækenlands vestkyst. Lefkas er en naturskøn ø, med små charmerende græske byer, hvor du finder fantastiske gourmetrestauranter og gode shoppingmuligheder.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Grækenland:

SE ANDRE TILBUD TIL GRÆKENLAND HER
AugustSeptember
OktoberNovember

Prisoversigt

 

København: 16. – 23. aug 21 (7 nætter)
v/2 personer1.245,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Despina Studios, der er et lille og enkelt lejlighedshotel tæt på både strand og centrum. Hotellet har en god beliggenhed i Nidri, hvor der findes et bredt udbud af restauranter, tavernaer, barer og små butikker. Her kan du nyde en god middag eller kølig drink ved havnen efter en varm dag. Despina Studios tilbyder enkle, pæne lejligheder med køkkenniche og er et godt udgangspunkt for at udforske Lefkas, da flere spændende udflugter starter i Nidri.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Lefkas i august.

FRA KØBENHAVN: 16. – 23. aug. 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Lefkas: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Spies.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365