Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Madeira for kun 2.045,-


8 dage på Madeira for kun 2.045,- pr. person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Madeira er kendt som den blomstrende ø med ubeskrivelig smuk natur. Øen er frodig med subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen. Madeira tilbyder også charmerende byer med dejlige restauranter og gode muligheder for shopping.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Portugal:

SE REJSERNE TIL Portugal HER
SeptemberOktober
NovemberDecember

Prisoversigt

 

København: 23. – 30. aug 21 (7 nætter)
v/2 personer2.045,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i et ældre og hyggeligt pensionat midt i de charmerende dele af Funchal. Pensionatet består af hovedbygningen Sao Paulo samt annekserne Allegria 1 og 2. Bygningerne ligger et stykke vej fra hinanden, adskilt af trafikerede veje. Sao Paulo e Alegria har en lille tagterrasse med stole (ingen udsigt). I området omkring hotellet ligger der mange lokaleog internationale restauranter samt bagerier og små hyggelige caféer. Shoppingcentret La Vie og busstationen ligger ca. 200 meter fra hotellet.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Madeira i august.

 

FRA KØBENHAVN: 23. – 30. aug. 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Madeira: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Spies.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365