Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta for kun 863,-


8 dage på Kreta for kun 863,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ned til stranden!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra Billund Fra_København
Bemærk: Sunwebs hjemmeside viser muligvis andre datoer. Tilpas selv datoerne til nedenstående. Klik på “Priser og Bestilling” for at se tilbudet.

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 25. aug – 1. sep 21 (7 nætter)
Pris863,-

 

københavn: 25. aug – 1. sep 21 (7 nætter)
Pris923,-


Hotel

Helt ned til stranden i den hyggelige ferieby Gouves ligger Lejligheder Villa Chryssanthy Sea. Her har du alt, hvad du skal bruge til en afslappende badeferie lige ved hånden. Mens dagene kan nydes på en solseng i strandkanten eller ved Villa Chryssanthy Seas dejlige poolområde, kan du med fordel bruge aftenerne på at udforske det lækre græske køkken på de lokale taverner. Villa Chryssanthy Sea består af 19 enkelt men pænt indrettede lejligheder, og de største kan rumme op til 4 personer, og er derfor velegnede til familier.

Se mere her:
Fra BillundFra_København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet meget gode tilbud fra København og Billund til Kreta i august måned.

 

Fra billund: 25. aug – 1. sep 21

 

Fra københavn: 25. aug – 1. sep 2021

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365