Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dages forlænget weekend i Malmø for kun 569,-


3 dages forlænget weekend i Malmø for kun 569,- per person inkl. 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Besøg Sveriges tredjestørste by, Malmø, på en dejlig storbyferie i det sydlige Sverige. Malmø er fantastisk hyggelig og indbyder til en miniferie eller et weekendophold. Byen har gennem de sidste år fået en sand ansigtsløftning og er blevet meget attraktiv med et stort shopping-, restaurant- og kulturudbud. Malmø kombinerer grønne parker og sandstrande med en rig kultur, historie og moderne kunst. Husk også at besøge det hyggelige Lilla Torg med caféer og restauranter omgivet af bindingsværkshuse fra 1600- og 1700-tallet.

Se det gode tilbud her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Scandic Malmö City ligger ved Malmö-kanalen og tilbyder gratis trådløs internetadgang samt rummelige værelser med eget tekøkken med køleskab og mikroovn. Torvet Gustav Adolfs Torg ligger 3 minutters gang fra hotellet. Samtlige hotelværelser på Scandic Hotel Malmö City er lydisolerede og har opholdsområde, fladskærms-tv med kabelkanaler samt eget badeværelse med bruser. Der er desuden aircondition. Der serveres dagligt økologisk morgenbuffet med laktose- og glutenfri valgmulighede samt Fairtrade-kaffe. Der tilbydes varme drikke døgnet rundt, og man kan slappe af med en drink i lobbybaren. Man kan også træne i fitnesscentret, som har vægte, motionscykler samt løbebånd. Børnene kan more sig i legerummet med legetøj, spil samt film. Butiksgaderne Södergatan samt Södra Förstadsgatan ligger under 5 minutters gang derfra. Der er 10 minutters gang fra hotellet til Malmös hovedbanegård.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365