Vi finder de bedste rejsetilbud

7 dage i Dubai for kun 2.597,-


7 dage i Dubai for kun 2.597,- per person inkl. fly og super lækkert 5-stjernet hotel!

I Dubai finder man en moderne verdensmetropol med meget høj sikkerhed for sol. Udover de imponerende bygninger og fremragende shoppingmuligheder er der også fantastisk dejlige strande.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig. Klik på “Vores bedste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris. Bagage er inkluderet hos Turkish Airways.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Andre tilbud

Foretrækker du en pakkerejse, så kan du finde gode tilbud på prissammenligningssiden travelmarket.dk til Dubai her:

 

SE alle TILBUD  HER
SeptemberOktoberNovember

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 20. – 27.  sep 2021 (6 NÆTTER)
HOTEL844,-
FLY1.753,-
I ALT2.597,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.481,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 741,- per person. Dertil kommer ca. 206,- i turistskat, der skal betales på hotellet.

 

København: 19. – 26.  sep 2021 (6 NÆTTER)
HOTEL844,-
FLY2.138,-
I ALT2.982,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.481,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 741,- per person. Dertil kommer ca. 206,- i turistskat, der skal betales på hotellet.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 5-stjernede Crowne Plaza Dubai-Deira, der modtager fremragende anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på flot indretning, lækre værelser og pool.

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Dubai. Bagage er inkluderet og der er rigtig mange alternative datoer med samme billige billetter i perioden august til oktober!

 

FRA billund: 20. – 27.  sep 2021

 

FRA KØBENHAVN: 19. – 26.  sep 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Dubai: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer bagage.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365