Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kos for kun 1.799,-


8 dage på Kos for kun 1.799,- pr. person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og beliggenhed tæt på stranden!

Kos er en lille og hyggelig ø, der er som skabt til slappe af på de mange fine sandstrande. Den charmerende græske ø er også perfekt til cykelture langs stranden og gåture i de smalle stræder med masser af blomster og hyggelige caféer.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Grækenland:

SE REJSERNE TIL Grækenland HER
AugustSeptember
OktoberNovember

Prisoversigt

 

København: 28. aug – 4. sep 21 (7 nætter)
v/2 personer1.799,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det familieejede Imperial, der er et prisbilligt alternativ til dig, der vil bo på et moderne og centralt beliggende hotel i Kos by. Hotellet har en lille pool, og ligger i gåafstand til stranden og til Kos bys store udbud af restauranter, taverner, barer, cafeer og shopping.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Kos i august.

 

FRA KØBENHAVN: 27. aug – 3. sep 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Kos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos TUI.

Det er oplagt at leje en bil og udforske øen på egen hånd. Det koster kun 1.793,- (896,- per person) for 1 uge og bilen kan bestilles her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365