Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Fuerteventura for kun 1.169,-


8 dage på Fuerteventura for kun 1.169,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet ferieresort!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk at fra København falder prisen til 1.169,- på Apollos hjemmeside!

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes pakkerejsetilbud til Spanien:

 

SE andre rejser TIL Spanien HER
AugustSeptember
OktoberNovember

Prisoversigt

 

København: 12.- 19. aug 21 (7 nætter)
v/2 personer1.169,-

 

billund: 15. – 22 aug 21 (7 nætter)
v/2 personer2.063,-

 


Hotel

Playitas Resort er et af Europas største sports- og træningshoteller for både hverdagsmotionister og eliteudøvere. Et stort ferieresort bestående af flere forskellige dele, lejligheder med eget køkken, hotelværelser, villaer med egen pool og flersengsværelser til store familier eller hold. Playitas tilbyder et uendeligt udvalg af sportsgrene og aktiviteter, smuk udsigt over det fredfyldte område og udsigt over Atlanterhavet. Alle træningsfaciliteter er inden for gåafstand, og som en ekstra bonus for alle golfspillere er golfbanen og klubhuset rundt om hjørnet.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Fuerteventura i august.

 

FRA KØBENHAVN: 12.- 19. aug 21
Bemærk at prisen falder ved bestilling!

 

FRA billund: 15. – 22 aug 21
Bemærk at prisen falder ved bestilling!

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Fuerteventura: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365