Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Stavanger for kun 1.214,-


4 dages forlænget weekend i Stavanger for kun 1.214,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Området omkring Stavanger er fuldt af enestående naturperler. Tag på et fjordcruise ind i Lysefjorden eller på vandring til Preikestolen, der er blevet kaldt et af verdens mest spektakulære udsigtspunkter af både CNN og Lonely Planet. Besøg f.eks. også Månafossen, det største vandfald i Rogaland-regionen med et frit fald på 92 meter. Synet af vandfaldet, der strømmer ud ad klippen og ned i søen er som taget ud af et eventyr og er absolut vandreturen dertil værd.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET til Stavanger HER:
Husk at vælge laveste pris på Trivago

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 24. – 27.  sep 2021 (3 NÆTTER)
HOTEL852,-
FLY362,-
I ALT1.214,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.703,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 852,- per person.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det flotte 4-stjernede Scandic Stavanger City, der er beliggende ved havnen i Stavanger blot 10 minutters gang fra den gamle bydel samt 5 minutters gang fra diverse butikker og restauranter. Her tilbydes moderne værelser med gratis WiFi og fladskærms-tv samt fitnesscenter. Samtlige værelser på Scandic Stavanger By har værdiboks, skrivebord og eget badeværelse med bruser eller badekar. Nogle af ferieboligerne har også opholdsområde samt havudsigt. Der serveres dagligt morgenbuffet med økologiske produkter på hotellet. Restauranten Varmen har åbent køkken og serverer frokost og middag tilberedt af friske lokale råvarer. Du kan også slappe af med forfriskninger i baren. Andre faciliteter omfatter lobby med mindre butik samt privat parkering på selve ejendommen.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På KAYAK har vi fundet billige flybilletter fra København til Stavanger:

FRA KØBENHAVN: 24. – 27.  sep 2021


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Stavanger: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365