Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sydfrankrig for kun 1.899,-


8 dage i Sydfrankrig ved Montpellier for kun 1.899,- inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel med pool, spa og fitnessfaciliteter!

Hvis du vil nyde Sydfrankrig og den franske Riviera er Montpellier et godt udgangspunkt. Byen er en gammel Middelhavsby med masser af atmosfære og en livlig stemning. Specielt den gamle bydel, hvor de fleste huse er mere end 500 år gamle er et besøg værd. Hele området byder på fantastiske muligheder for spændende udflugter ind i baglandets bjergtagende landskaber eller for at besøge de populære badebyer Sète, Cap d’Agde og La Grande-Motte.

Se det gode tilbud her:
Husk at lade søgningen blive helt færdig.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


 

Prisoversigt

 

københavn: 23. – 30. aug 2021 (7 nætter)
HOTEL1.305,-
FLY594,-
I ALT1.899,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 2.610,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.305,- pr person.

Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Le Terral , der bl.a. tilbyder pool, spa og fitnessfaciliteter. Se mere til hotellet her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 23. – 30. aug 2021

 

 


Transport

Det er oplagt at leje en bil og udforske området på egen hånd. Det er billigt og bilen kan bestilles her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2021 Rejs365