Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Toscana for kun 781,-


5 dage i Toscana for kun 781,- inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel!

Høje cypresser, oliventræer, pinjetræer, vinstokke, et landskab med bløde bakker og middelalderarkitektur, er blot noget af det, som kendetegner Toscana. Renæssancen, verdenskunsten, maden og ikke mindst vinen er andre ting som lokker ved området. Billeder af Toscana er altid smukke, og Toscana lever op til den virkelighed, som vises i billederne – der er smukt, dragende, opslugende og indbydende.

Se det gode tilbud her:
Husk at lade søgningen blive helt færdig.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


 

Prisoversigt

 

billund: 25. – 29. aug 2021 (4 nætter)
HOTEL499,-
FLY282,-
I ALT781,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 997,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 499,- pr person.

Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Florida, der ligger blot 150 m fra togstationen Montecatini Centro og har traditionel restaurant og bar. Samtlige værelser har aircondition, gratis WiFi, satellit-tv og eget badeværelse. Det er 2 minutters gang til pladsen Piazza del Popolo. Se mere til hotellet her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra Billund 25. – 29. aug 2021

 

 


Transport

Det er oplagt at leje en bil og udforske området på egen hånd. Det er billigt og bilen kan bestilles her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365