Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dages wellnessophold i Hamborg for kun 828,-


3 dages wellnessophold i Hamborg for kun 828,- per person inkl. lækkert 4-stjernet hotel med central beliggenhed, morgenmad og adgang til wellnessområdet!

Hamburg er den næststørste by i Tyskland. Byen der ofte bliver kaldt “Nordeuropas Venedig”, da byen bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben er som skabt til en weekendrejse. I Hamburg finder man et mix af klassiske gamle bygninger og ny vovet arkitektur og byen er lige noget for dig, hvis du er til shopping, kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Tilbuddet udløber om 17 dage.

Ophold kan bookes i perioden 29. juli 2021 – 29. juli 2024.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Hotel Hyperion Hamburg, der ligger i den populære bydel Hammerbrook, som er et fantastisk valg for dig, der gerne vil snuse til gamle bydele og gå en hyggelig tur i byen. Hotellet byder på en flot restaurant, samt en bar, som ligger på 11. etage. I kan tilmed nyde hotellets wellness-afdeling, som bl.a. byder på sauna og fodspa. Værelserne har fladskærms-tv, samt eget badeværelse med brusebad. Morgenmad samt adgang til hotellets wellnessområde er inkluderet. Opholdet kan bookes i perioden 29. juli 2021 – 29. juli 2024.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


indtryk


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hamborg. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Ét barn under 6 år er gratis i forældrenes seng

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365