Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Montenegro for kun 4.351,-


2 uger i Montenegro for kun 4.351,- per person inkl. fly og nyt og luksuriøst 5-stjernet strandhotel med pool og morgenmad! – Også mulighed for halvpension for kun 751,- ekstra per person!

Ud til den smukke Adriaterhavskyst og helt op til den kroatiske grænse ligger Herceg-Novi bugten for foden af Orjen-bjerget. Grænselandet op til den kroatiske grænse er præget af smukke bjerglandskaber og charmerende og autentiske middelalderbyer. Kyststrækningen brydes på smukkeste vis af den fortryllende Kotorbugt, der er blandt de smukkeste bugter i Europa. En tur rundt langs bugten byder på et utal af vidunderlige udkigspunkter, og har du en svaghed for wellness og selvforkælelse, så er du kommet til det helt rigtige sted. Området er kendt for sine helbredende mudderbade og kilder. De fleste af bugtens strande kan kun nås med båd, hvilket betyder, at tager du sejlturen ud til en af de afsides beliggende strande, kan du næsten være sikker på at have god plads omkring dig.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

ANDRE TILBUD

Sunweb har mange andre gode tilbud. Se udvalget her:

SE ANDRE TILBUD HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 12. – 26. okt 2021 (14 nætter)
Pris4.351,-

 


Hotel

Det helt nye Hotel Kumbor er en perle ved Kotor-bugten i Nerceg Novi-Town. Med en omfattende privat strand foran døren kan du virkelig hygge dig her! Foretrækker du at nyde dit ophold på hotellet, kan du slappe af ved den rummelige swimmingpool. Har du brug for lidt selvforkælelse, så kan du i løbet af dagen besøge hotellets luksuriøse wellnesscenter. Når sulten melder sig på banen, kan du tage plads i restaurant Combro og nyde friske regionale retter. Under dit ophold indkvarteres du i stilfulde værelser, der imødekommer alle moderne bekvemmeligheder. Hvis du leder efter et perfekt hotel med en smuk beliggenhed, er Hotel Kumbor uden tvivl et godt valg.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


 Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Herceg Novi: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365