Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Kroatien med all inclusive for kun 3.131,-


1 uge i Orebic i Kroatien med all inclusive for kun 3.131,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool og fantastisk udsigt over vandet!

I Orebic kan du opleve den kroatiske skærgård fra sin smukkeste side. Den lille havneby ligger godt beskyttet af Ilijabjerget, som holder den kølige nordenvind på afstand af byen og sikrer lune temperaturer fra tidligt forår til sent efterår. Byen en populær ferieby, som byder på en skøn atmosfære, dejlige strande, spændende seværdigheder og fantastisk natur.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

ANDRE TILBUD

Sunweb har mange pakkerejser til Kroatien. Se de øvrige tilbud her:

SE ANDRE TILBUD HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 28. sep – 5. okt 2021 (7 nætter)
Pris3.131,-

 


Hotel

Aminess Bellevue Casa er en del af Ville Bellevue i Orebic, hvor du kan nyde ferien i fantastisk smukke omgivelser. Aminess Bellevue Casa ligger omkranset af grønne træer og med en betagende udsigt over Dubrovikkystens smukke skærgård. Fra hotellet kan du på få minutter gå ind til Orebics hyggelige centrum. Lige neden for hotellet ligger en lille stenstrand, hvor fra du kan bade og snorkle i det klare, turkisblå vand i Peljašac-kanalen. Foretrækker du poolen frem for havet, er her et dejligt poolområde, hvor du også får det fulde udbytte af hotellets fantastiske udsigt. Du indkvarteres i lyse og pæne værelser i Aminess Bellevue Casa, som er hotellets anneksbygninger. Alle værelserne har havudsigt og familieværelserne kan rumme op til 4 personer. Dit

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

 

SE MERE HER:

 


 Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Dubrovnik: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365