Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Zakynthos for kun 3.437,-


2 uger på Zakynthos for kun 3.437,- per person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel med pool og skøn beliggenhed tæt på stranden!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

 

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Se andre datoer og hoteller på Sunwebs hjemmeside. Klik til siden og vælg nedenstående datoer, for at opnå den billigste pris.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Fra Billund: 15. – 29. sep 2021
Pris3.437,-

 

Fra københavn: 14. – 28. sep 2021
Pris3.938,-


Hotel

Village Lejligheder Two Brothers er et charmerende og stemningsfuldt lejlighedskompleks beliggende tæt ved centrum af Kalamaki og i gåafstand til stranden. Lejlighederne er derfor et godt udgangspunkt for dig, som vil nyde dagen på stranden og bruge aftenerne på at slentre rundt i byen og vælge den helt rigtige restaurant. Du kan naturligvis også vælge at bruge dagen på at besøge Zakynthos by, som let kan nås med den lokale bus, der holder tæt ved lejlighederne. Two Brothers består af studio-lejligheder, som er farverigt og simpelt møbleret. De er alle indrettet med tekøkken, så du kan lave dig et let måltid mad eller en kop kaffe til en hyggelig eftermiddag på balkonen. Til lejlighederne hører et lille, hyggeligt poolområde med både swimmingpool og børnepool. Her kan du bade eller nyde solen fra en solseng ved poolkanten.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Zakynthos:

 

FRA billund: 15. – 29. sep 2021

 

FRA København: 14. – 28. sep 2021

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Zakynthos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365