Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Bruxelles for kun 846,-


4 dages forlænget weekend i Bruxelles for kun 846,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med central beliggenhed.

Forkæl dig selv med en weekend i Bruxelles. Gå på oplevelse i en spændende storby med flot arkitektur, gode butikker og dejlige restauranter!

SE det gode tilbud til bruxelles HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg laveste pris på Trivago. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 17. – 20. sep 2021 (3 nætter)
HOTEL630,-
FLY216,-
I ALT846,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.260,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 630,- per person! Husk at vælge laveste pris på Trivago!


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Meininger Hotels Bruxelles City Center. Dette boutique-hotel ligger i en gammel fabriksbygning ved ​​Charleroi-Bruxelles-kanalen. Der tilbydes gratis trådløs internetadgang samt døgnåben reception. Grand Place ligger 1,5 km derfra. Samtlige moderne værelser har lyse grå farver på væggene samt parketgulv. Der er desuden fladskærms-tv samt eget badeværelse med bruser. Restauranten og baren er indrettede i samme stil som fabrikken, med store hvide søjler, oprindeligt betonloft samt fabrikslamper i metal over bordene.

se mere her

 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Kayak har vi fundet billige billetter fra København til Bruxelles:

 

FRA KØBENHAVN: 17. – 20. sep 2021

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365