Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages all inclusive ophold i Harzen for kun 1.168,-


4 dages all inclusive ophold i Harzen for kun 1.168,- per person inkl. 3-stjernet hotel og alle måltider!

Harzen er et bjergmassiv, der omfatter de højeste bjerge i Nordtyskland. Harzen strækker sig henover 3 delstater fra byen Eisleben vestover i en længde på 110 km og en bredde på 30-40 km. Den østlige del har højder op mod 400 m og kaldes Unterharz og Oberharz i vest når op i over 1.000 m. Unterharz er delvis opdyrket, mens Oberharz er domineret af skove og beskyttet som nationalpark. Hele Harzen-massivet er gennemskåret af floddale.

Der er dømt flotte naturoplevelser, total afslapning og masser af samvær og familiehygge på det hyggelige Residenz Hotel Harzhöhe. Med en idyllisk og fredelig beliggenhed midt i det smukke skovlandskab i Oberharz har I direkte adgang til nogle af Harzens mest sceniske vandreruter. Tag på lange gå- eller cykelture på en af de anlagte stier, mærk roen, træk vejret dybt og nyd synet af de frodige skove.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Tilbuddet udløber om 21 dage.

Ophold kan bookes i perioden 12. august – 30. november 2021.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Harzhöhe, der ligger skønt – kun 900 meter fra lifteområdet! Hotellet er et 3-stjernet hotel med en rolig beliggenhed ved det smukke skovlandskab. Hotellet har elevator, restaurant, bistro og bar. Alle værelserne på hotellet har satellit-tv, skrivebord og stol og egen balkon. Det er muligt at bo tre på værelserne, men ønsker I at rejse fire sammen, kan I booke to værelser ved siden af hinanden.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


indtryk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365