Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Kijev og Tjernobyl for kun 1.184,-


4 dage i Kijev og Tjernobyl for kun 1.184,- per person inkl. direkte fly, 3-stjernet hotel og 1-dags tur til Tjernobyl med guide!

Kijev er både hovedstaden og den største by i Ukraine. Byen er et vigtigt center for industri, videnskab, uddannelse og kultur i Østeuropa og huser flere verdenskendte historiske monumenter.

Ca. 1,5 times kørsel fra Kijev ligger Tjernobyl, der i april 1986 blev ramt af en tragedie da reaktor nummer fire på atomkraftværket ved byen eksploderede. Ved eksplosionen blev mere end 400 gange så meget radioaktiv forurening udløst som ved atombomben over Hiroshima i 1945.

Tjernobyl-ulykken er til dato verdens største atomulykke, men i dag 33 år efter ulykken vil man ifølge ukrainske myndigheder under et besøg ved værket kun blive udsat for omtrent lige så meget radioaktiv stråling, som på en lang flyvetur, hvorfor de altså ikke mener, at det er farligt. Man skal dog følge guidernes instruktioner og undlade at samle ting op.

SE TILBUddet til Kijev HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på momondo blive helt færdig.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


1-dags tur til tjernobyl

På Getyourguide kan der nemt og billigt bestilles 1-dags ture fra Kijev til Tjernobyl. Der er flere at vælge imellem og fælles for dem alle er at de modtager rigtig gode anmeldelser.

Se de guidede ture HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 30. okt – 2. nov 21 (3 nætter)
HOTEL233,-
TUR592,-
FLY359,-
I ALT1.184,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 466,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 233,- pr. person.

 

Billund: 6. – 9. nov 21 (3 nætter)
HOTEL269,-
TUR592,-
FLY378,-
I ALT1.239,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 538,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 269,- pr. person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede IQ Hotel, der modtager fantastiske bedømmelser af de tidligere gæster. Hotellet byder bl.a. på pæne værelser med privat badeværelse.

SE mere HER:
KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige fly fra København og Billund til Kijev i oktober og november 2021. Der er flere alternative datoer til samme pris.

 

FRA københavn: 30. okt – 2. nov 2021

 

FRA Billund: 6. – 9. nov 2021


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365