Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Maldiverne for kun 5.679,-


15 dage på Maldiverne for kun 5.679,- per person inkl. fly og godt hotel tæt på stranden!

Maldiverne er et paradis med svajende palmer, eksotiske laguner og de smukkeste kridhvide bountystrande. Her får I en fredelig ferie, hvor der under det krystalklare vand venter en unik verden af farvestrålende koraller og fisk. Om aftenen kan I nyde mageløse solnedgange og nyde godt af Maldivernes fantastiske køkken.

 

SE DET GODE TILBUD TIL maldiverne HER:
Bemærk: Lad søgningen blive helt færdig. Husk at vælge ‘Laveste Pris’ på Trivago. Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København:  3. – 18. nov 2021
HOTEL1.473,-
FLY4.206,-
I ALT5.679,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.946,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.473,- per person.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det populære Ci-Ritorno View, der bliver godt bedømt af tidligere gæster og tilbyder beliggenhed tæt på stranden på Maafushi. Se mere til hotellet her:

SE MERE HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Kayak har vi fundet billige billetter fra København til Maldiverne.

 

FRA KØBENHAVN: 3. – 18. nov 2021


TRANSPORT

 

Man kan komme rundt i Maldiverne på tre måder, med båd, lufttaxi og private yachts. Bådene er det maldiviske svar på en bil, mens fly og private yachter primært er forbeholdt turister.

Læs mere om transport på Maldiverne her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365