Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dages ophold i Lübeck for kun 609,-


3 dages ophold i Lübeck på 4-stjernet hotel for kun 609,- per person inkl. morgenmad og adgang til saunaområdet!

Byen Lübeck er en gammel hansestad i det nordlige Tyskland. Med en placering ca. 75 km syd for Kiel og 65 km nord for Hamborg er byen i ideel køreafstand fra Danmark. Byen ligger ved floden Trave og den gamle bydel er omgivet af denne samt af kanalforbindelsen. I Lübeck finder mander bl.a. et flot julemarked samt en lang række middelalderlige bygninger, der har gjort, at byen findes på UNESCO’s verdensarvliste.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Tilbuddet udløber om 6 dage.

Ophold kan bookes i perioden 24. juli 2021 – 8. juli 2024.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det moderne, 4-stjernede H+ Hotel Lübeck City Centre. Her får I en perfekt og central placering i den smukke Hansestad, Lübeck. Med en perfekt placering mellem Lübecks centralstation og den historiske gamle bydel ligger det i hjertet af den smukke hansestad. Det 4-stjernede hotel lever op til sin standard. Personalet er professionelt og hjælper dig gerne med tips til oplevelser i byen. Morgenmad samt adgang til hotellets sauna-område er inkluderet. Opholdet kan bookes i perioden 24. juli 2021 – 8. juli 2024.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


indtryk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365