Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Halkidiki for kun 1.170,-


1 uge i dejlige Halkidiki i Grækenland for kun 1.170,- pr. person inkl. fly og flot 3-stjernet lejlighedshotel med skøn beliggenhed!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 22. – 29.  sep 2021 (7 NÆTTER)
HOTEL785,-
FLY385,-
I ALT1.170,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.570,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 785,- per person.

 


Hotel

Giorgio Apartments ligger blot 100 meter fra centrum af Kallithea og under 3 minutters gang fra de organiserede strande. Der tilbydes charmerende lejligheder med egen forplejning og gratis parkering. Dette familiedrevne kompleks tilbyder lejligheder med egen forplejning, som er indrettede i varme og beroligende farver for at skabe et afslappende miljø. Samtlige lejligheder har egen balkon, hvor gæsterne kan nyde udsigten til den maleriske hotelhave. Der er aircondition i alle lejlighederne.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA KØBENHAVN: 22. – 29.  sep 2021

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365