Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Algarvekysten med all inclusive for kun 4.292,-


15 dage på Algarvekysten med all inclusive for kun 4.292,- per person inkl. fly, bagage, billeje og 4-stjernet hotel med pool!

Algarvekysten i Portugal er et paradis for alle, som elsker sol og strand. Her er der mulighed for at slappe af i solen og nyde de mange lækre hvide sandstrande, der er blandt Europas bedste. Besøg også kystens charmerende små byer, hvor der venter fremragende smagsoplevelser hos de mange hyggelige restauranter.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Se andre datoer og hoteller på Sunwebs hjemmeside.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


ANDRE TILBUD

Sunweb har mange andre pakkerejser. Se de øvrige tilbud her:

SE ANDRE TILBUD  HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 13. – 27. nov 2021 (14 NÆTTER)
FLY+HOTEL4.047,-
BILLEJE245,-
I ALT4.292,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Lejlighedshotellet AP Victoria Beach, der ligger uden for den lille ferieby Olhos d’Agua og få minutters gang fra den kilometerlange sandstrand, Praia de Falésia. Hotellet har flere sportsfaciliteter såsom fitness, fodboldbane, atletikbane og et dejligt poolområde med poolbar og en sjov børnepool til familiens yngste.

Lejlighederne kan rumme op til 4 personer, og alle er indrettet med køkken og balkon, så du kan sætte dig udenfor og nyde dine måltider. Opholdet er med All Inclusive, så alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen. I baren kan man nyde en drink samt jævnligt underholdes med live musik.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København til Algarve i med all inclusive i november måned. Flyvningen er med Norwegian og inkluderer 10 kg håndbagage samt 23 kg bagage.

Fra København: 27. nov  – 11. dec 21 (7 nætter)

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.

Vi har dog taget udgangspunkt i en lejebil, da det er meget billigt. Det koster kun 489,- (245,- per person) for 2 uger inkl. fri kilometer og den kan bestilles her:

SE MERE HER:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Algarvekysten. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365