Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage med all inclusive i Alanya for kun 2.993,-


8 dage med all inclusive i Alanya for kun 2.993,- pr. person inkl. fly og flot 4.5-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

 

Se det gode tilbud til alanya her

Se vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE TILBUD

Sunweb har mange pakkerejser til Tyrkiet. Se de øvrige tilbud her:

SE ANDRE TILBUD  HER


Prisoversigt

 

københavn: 23. – 30. okt 2021 (7 nætter)
Pris2.993,-


Hotel

Hotel Telatiye Resort er et indbydende All Inclusive familiehotel beliggende i Konakli, ca. 12 km fra Alanya. Hotellet er af nyere dato og fremstår pænt og indbydende. Her er et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool, vandrutsjebaner og poolbar. For børnene er her miniklub, og hele familien kan udfordre hinanden i tennis, billard, bordtennis, dart, fitness eller beachvolley. For de voksne er her et dejligt spa center med indendørs swimmingpool, hamam, sauna og massage. Du kan gå til stranden på få minutter, og vil du opleve den livlige ferieby Alanya under ferien, kan du tage bussen tæt på hotellet

Se mere her

 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel kan tilkøbes.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365