Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Phuket for kun 3.899,-


15 dage på Phuket for kun 3.899,- pr. person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med morgenmad og pool!

På Phuket ligger de smukke hvide sandstrande som perler på snor, og du oplever dejlige temperaturer året rundt. Dagene tilbringes på stranden med afslapning eller i det smukke vand, hvor dykning og snorkling er helt i top. På Phuket er der livlige gadekøkkener, hvor duften af lime, korianderblade og røde chilipebre blander sig med fisk og kokosmælk. Phuket byder også på jungletrekking, kanosejlads og golfbaner.

 

Se det gode tilbud til phuket her:
Fra_Billund
Fra_Aalborg
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig. Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 10 – 25. nov 2021 (14 nætter)
HOTEL732,-
FLY3.167,-
I ALT3.899,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.464,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 732,- per person.

 

Aalborg: 10 – 25. nov 2021 (14 nætter)
HOTEL732,-
FLY3.171,-
I ALT3.903,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.464,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 732,- per person.

 

København: 10 – 25. nov 2021 (14 nætter)
HOTEL732,-
FLY3.656,-
I ALT4.388,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.464,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 732,- per person.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det lækre 4-stjernede Bhukitta Boutique Hotel, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på flotte værelser og pool. Vælg at betale 2,- mere pr. nat, så er morgenmad inkluderet.

Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra Billund, Aalborg og København til Phuket i november. Der er mange alternative datoer med billige afgange i perioden november 2021 til marts 2022.

 

FRA Billund: 10. – 25. nov 2021

 

 

FRA Aalborg: 10. – 25. nov 2021

 

FRA KØBENHAVN: 10. – 25. nov 2021

FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Transport er meget billigt i Thailand.


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale practio.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.

Thailand bruger i forbindelse med COVID19 et Sandbox system på Phuket. Det betyder at man kan bevæge sig frit rundt i Phuket og at man ikke skal i karantæne, hvis man er færdigvaccineret eller er et barn under 18 år fra samme familie.

Man skal dog bo på et (eller flere) SHA plus hotel de første 14 dage. Dog minimum 7 dage på samme hotel. Læs mere om dette her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365