Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage ved Split for kun 1.714,-


8 dage ved Split for kun 1.714,- pr. person inkl. fly og godt lejlighedshotel lige ved stranden!

I Split får du både festlig storbyferie og afslappet badeferie. Den gamle historiske bydel i Split er stemningsfuld og rummer mange fine seværdigheder. Langs havnepromenaden finder du hyggelige cafeer og restauranter og trænger du til at køle af, er du altid tæt på en af Splits dejlige strande.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på KAYAK blive helt færdig. Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 24. aug – 1.  sep 2021 (7 NÆTTER)
HOTEL976,-
FLY738,-
I ALT1.714-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.952- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 976,- per person.

 


Hotel

Rooms Rajič tilbyder en central beliggenhed i Stobreč, blot 50 m fra en sandstrand. Der er blot 20 m til nærmeste dagligvarebutik, turistkontor og hæveautomat. Samtlige værelser har aircondition, kabel-tv og eget badeværelse med brusebad. Nogle af værelserne har balkon med havudsigt. Der er gratis privat parkering på selve ejendommen. Der er 7 km til Diocletians Palads, som står opført på UNESCOs verdensarvsliste, den centrale busstation og færgehavnen i Splits centrum. Der er 22 km til Split Lufthavn. Se mere til hotellet her:

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Kayak har vi fundet billige flybilletter fra København til Split:

FRA KØBENHAVN: 24. aug – 1.  sep 2021


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Split: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365