Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Stockholm for kun 799,-


3 dage i Stockholm for kun 799,- pr. person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med central beliggenhed!

Tag på en dejlig tur til Stockholm og nyd den charmerende svenske hovedstads mange herligheder. Stockholm kaldes ofte for Nordens Venedig, og breder sig flot ud over 14 øer. Hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og unikt design i verdensklasse, så er Stockholm stedet.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_Aalborg
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Aalborg: 4. – 6.  nov 2021 (2 NÆTTER)
HOTEL444,-
FLY355,-
I ALT799,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.216,- svenske kroner, hvilket ved dagens kurs er 888,- danske kroner for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 444,- per person.

 

 

København: 4. – 6.  nov 2021 (2 NÆTTER)
HOTEL444,-
FLY613,-
I ALT1.057,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.216,- svenske kroner, hvilket ved dagens kurs er 888,- danske kroner for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 444,- per person.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Comfort Hotel Xpress Stockholm Central, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser og en central beliggenhed i Stockholm.

SE MERE HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra Aalborg og København til Stockholm. Der er rigtig mange alternative datoer med samme billige billetter i perioden oktober til december!

 

FRA billund: 4. – 6.  nov 2021

 

FRA KØBENHAVN: 4. – 6.  nov 2021

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Stockholm: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365