Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Zakynthos for kun 3.757,-


2 uger på Zakynthos for kun 3.757,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og fantastisk beliggenhed tæt på stranden!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

 

Se tilbuddet vi har fundet her:
Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

ANDRE TILBUD

Sunweb har mange pakkerejser til Grækenland. Se de øvrige tilbud her:

SE ANDRE TILBUD HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 25. aug – 8. sep 2021 (14 nætter)
Pris3.757,-

 


Hotel

Janno Beach er et lille, hyggeligt lejlighedskompleks med en fantastisk beliggenhed ned til den dejlige sandstrand i Laganas. Her kan du frit vælge, om du vil nyde dagen med fødderne begravet i det fine sand, eller du vil slappe af ved poolkanten eller på plænen ved Janno Beach. Du kan naturligvis og så vælge at gå den korte tur til Laganas’ hovedgade, hvor du kan slentre langs gadens mange butikker og hyggelige restauranter. I aftentimerne er gaden bestemt også et besøg værd; foruden det store udvalg af lokale og internationale restauranter, er det også her du finder byens mange natklubber og barer. På Janno Beach bor du i rummelige lejligheder, og hvis du ikke kan få nok at den vidunderlige udsigt over vandet, har du mulighed for at bestille en lejlighed med havudsigt

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

 

SE MERE HER:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Zakynthos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365