Vi finder de bedste rejsetilbud

12 dage på Kreta for kun 2.399,-


12 dage på Kreta for kun 2.399,- per person inkl. fly og populært 3.5-stjernet hotel med pool!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

 

Se tilbuddet vi har fundet her:
Bemærk: Prisen falder fra 2.403 til 2.399 ved bestilling. Rejsen strækker sig fra 21. august – 1. september. Sunweb angiver det som 11 dage.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


ANDRE TILBUD

Sunweb har mange pakkerejser til Grækenland. Se de øvrige tilbud her:

SE ANDRE TILBUD HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 21. aug – 1. sep 2021 (11 nætter)
Pris2.399,-


Hotel

Lejligheder Kristi ligger i den charmerende landsby Koutouloufari, ca. 2 km fra det livlige forlystelsesliv i Hersonissos. Her er en dejlig atmosfære, og det venlige personale giver gerne gode råd med på vejen, hvis du søger inspiration til oplevelser i området. I Lejligheder Kristi, har du rig mulighed for at tage familie eller venner med på ferie, da de største af lejlighederne kan rumme op til 6 personer.  Lejlighederne ligger tæt ved flere hyggelige, lokale taverner, og da lejlighederne alle er indrettet med tekøkken, har du også selv mulighed for at lave dig et let måltid mad. Til lejlighederne hører et lille poolområde, hvor du kan tage en forfriskende dukkert, og vil du holde formen ved lige i løbet af ferien, findes her også et mindre område med fitness-faciliteter.

Indenfor 1,5 km fra lejlighederne, kan du stå med sand mellem tæerne eller sole dig på den dejlige sandstrand. Du kan også gå på opdagelse i byens gader. Lejligheder Kristi anbefales til alle, som vil bo i fredelige omgivelser men stadig ønsker let adgang til Hersonissos’ mange ferieoplevelser.

Se mere her:

Bemærk: Prisen falder fra 2.403 til 2.399 ved bestilling.


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

 

SE MERE HER:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365