Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekend i Lyon for kun 882,-


Weekend i Lyon for kun 882,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet spahotel med god beliggenhed!

Lyon er Frankrigs gastronomiske trækplaster og et eldorado for madelskere. Byen har en fantastisk historie og den gamle bydel er meget charmerende med smukke middelalder- og renæssancehuse. Lyon lokker også med spændende kultur og et utal af smukke grønne arealer og hyggelige kanaler. I horisonten rejser Alperne sig og udgør en smuk kulisse for en dejlig storbyferie.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Husk at lade søgningen på Kayak blive helt færdig. Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 10. – 12.  sep 2021 (2 NÆTTER)
HOTEL498,-
FLY384,-
I ALT882,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 996,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 498,- per person.

 


Hotel

Lagrange Aparthotel Lyon Lumière ligger midt imellem metrostationerne Sans Souci og Monplaisir-Lumière med direkte forbindelse til Place Bellecour og Lyons gamle bydel og byder på spa med sauna, tyrkisk bad og spabad. Overnatningsstedet har studiolejligheder og lejligheder med gratis wi-fi og ligger 200 m fra Institut & Musee Lumiere. Alle ferieboliger har fladskærms-tv og tekøkken med mikrobølgeovn, brødrister, kaffemaskine, komfur, køleskab og kedel. Der er sengetøj. Der serveres dagligt kontinental morgenbuffet. Overnatningsstedet tilbyder også bagageopbevaring i receptionen og stiller et vaskerum til rådighed mod tillægsgebyr.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Kayak har vi fundet billige flybilletter fra København til Lyon:

 

FRA København: 10. – 12.  sep 2021


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Lyon: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport.

Billeje er også et godt bud, da det er meget billigt. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365