Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til Miami, Florida for kun 1.480,- t/r!


Billige fly til Miami, Florida for kun 1.480,- tur/retur!

Miami Beach ligger sydligt i Florida og og klimaet er skønt med sol og varme året rundt. En ferie i Miami byder på en farverig kombination af caribiske strande og palmekantede gader med spændende shoppingmuligheder. Nyd også byens mange gode restauranter og livlige natteliv. Kendisfaktoren i Miami Beach er høj, og mange amerikanske kendisser kommer hertil for at nyde solen og hinandens selskab.

 

Se det gode tilbud til Miami her:
København
Fra_Billund
Bemærk: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 17. – 31. jan 22 (14 nætter)
HOTEL
FLY1.480,-
I ALT1.480,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Billund: 19. jan – 2. feb 22 (14 nætter)
HOTEL
FLY2.747,-
I ALT2.747,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

Der findes mange hoteller i Miami og på Miami Beach. Selvom hotellerne er dyrere på Miami Beach, så gør beliggenheden op for det. Vi kan anbefale både Abae Hotel, Sixty80 Design hotel og Casa Victoria Orchid der dog alle ikke er i den billige ende. Husk, at der ofte kommer et resortgebyr oveni hotelprisen i USA.

Se listen igennem her:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra København og Billund til Miami. Der findes mange alternative datoer i perioden januar til marts til samme billige priser.

 

Fra København: 17. – 31. jan 2022

 

Fra Billund: 19. jan – 2. feb 2022

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Miami: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er et godt bud, da det er billigt. Det koster kun 2.372,- (1.186,- pr. person) for to uger og kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Trods begrænset risiko for smitte fraråder Udenrigsministeriet på nuværende tidspunkt stadig alle ikke-nødvendige rejser til USA pga. betydelige indrejserestriktioner, der gør det vanskeligt eller umuligt at gennemføre en ferie for danske turister.

Da rejsen dog først finder sted i 2022 har vi alligevel valgt at skrive om dette tilbud i forventning om, at det igen vil være muligt for færdigvaccinerede personer at rejse til USA senere i år.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365