Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife for kun 1.727,-


8 dage på Tenerife i sommerferien for kun 1.727,- per person inkl. fly og lækkert hotel med flot poolområde og fantastisk udsigt!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 29. jun – 6.  jul 2021 (7 NÆTTER)
HOTEL932,-
FLY795,-
I ALT1.727,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.864,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 932,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det lækre hotel Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts“, der som alle Diamond resorts hoteller bedømmes fantastisk. Prisen tager udgangspunkt i en 2 personers studio lejlighed, der bl.a. indeholder køkken og separat siddeområde. Hotellet har bl.a. flotte lyse lejligheder og et lækkert poolområde.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Spies har vi fundet billige flybilletter fra København til Tenerife i sommerferien. Se mere herunder:

 

FRA København: 29. jun – 6. jul 2021


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Tenerife: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Transfer kan tilkøbes hos Spies.

Billeje er også et godt bud, da det er meget billigt. Det koster kun 620,- (310,- pr. person) for 1 uge og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365