Vi finder de bedste rejsetilbud

3 uger med all inclusive på Gran Canaria for kun 1.857,-


3 uger med all inclusive på Gran Canaria for kun 1.857,- pr. person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool!

Gran Canaria er et af vores favoritrejsemål. Her finder I utrolige klitlandskaber, ødemarker skabt af vulkansk aktivitet, langstrakte strande flankeret af palmer og charmerende bjerglandsbyer.

 

Se tilbuddet vi har fundet her:
Bemærk: Se andre datoer og hoteller på Sunwebs hjemmeside.

OPDATERING: Prisen er ikke længere tilgængelig!

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


ANDRE TILBUD

Sunweb har mange pakkerejser til Spanien. Se de øvrige tilbud her:

SE ANDRE TILBUD HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 31. okt – 21. nov 21
Pris1.857,-

 


Hotel

Hotel Gran Canaria Princess er beliggende i centrum af det populære feriested Playa del Inglés. Her finder du rundt om hjørnet supermarkeder, restauranter samt natklubber og den smukke strand i Playa del Inglés kan nås til fods indenfor 10 minutter. Der er et busstoppested og taxaholdeplads overfor hotellet, ideelt hvis du vil besøge hovedstaden på Gran Canaria kaldet Las Palmas.

Hotellet har 2 swimmingpools med komfortable liggestole, hvor du kan nyde solen. Der er masser af aktiviteter for de aktive, du kan bl.a. spille volleyball eller nyde en yoga time. Vil du hellere slappe af, kan du tage brug af wellnesscenteret. Værelserne er moderne indrettet og har en dejlig altan samt andre luksuriøse faciliteter.

Når sulten melder sig på banen kan du tage plads i buffetrestauranten eller à la carte-restauranten, hvor der serveres lokale og internationale retter. Du kan i løbet af dagen nyde en lækker cocktail eller en forfriskende drink i diskobaren, poolbaren eller lobbybaren. Hotel Gran Canaria Princess anbefales til voksne, der ønsker en dejlig børnefri ferie.

Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Gran Canaria. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365