Vi finder de bedste rejsetilbud

11 dage på Ischia ved Napoli for kun 1.438,-


11 dage på Ischia ved Napoli for kun 1.438,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool!

Ischia er en smuk vulkanø beliggende i Napolibugten. Øens mange kilder været brugt i kurbadene lige siden romertiden og øen er derfor et velbesøgt kursted. Napoli er ægte italienske traditioner, verdens bedste pizza, og mangfoldig gadekunst. Napoli er også en spændende storby, der er omkranset af smukke bjerge og dejlige strande. Er du kunst eller historieinteresseret kan du f.eks. opleve verdens ældste opera Theatro San Carlo, eller du kan besøge den berømte forsvundne by Pompei.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 19. – 29.  jun 2021 (10 NÆTTER)
HOTEL1.158,-
FLY280,-
I ALT1.438,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.316,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.158,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det flotte 3-stjernede Hotel Internazionale, der modtager gode bedømmelser fra de tidligere gæster og bl.a. har et lækkert poolområde. Morgenmad kan tilkøbes billigt.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra København til Napoli i juni måned. Der er flere alternative dage med samme billige priser med rejsedagene tirsdage og lørdage.

 

FRA KØBENHAVN: 19. – 29. juni 2021


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Ischia: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport, men på grund af den høje pris kan det anbefales selv at arrangere transport.

Tag f.eks. bus og metro eller blot bus fra Napoli lufthavn til Pozzuoli havn. Ifølge rome2rio er det meget billigt og tager ca. 1 time. Se mere her.

Tag dernæst færgen fra Pozzuoli havn til Casamicciola havn på Ischia. Det tager ligeledes ca. 1 time og koster 160,- for en retur pr. person. Se mere og bestil her.

Hotellet ligger ca. 5 km fra Casamicciola havn og der kører flere lokale busser, der stopper tæt på hotellet. Ifølge rome2rio er det meget billigt og tager ca. 15 min. med bus. Se mere her.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365