Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Pisa for kun 1.163,-


1 uge i Pisa for kun 1.163,- inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Pisa er en af Italiens ældste og mest spændende byer med en dejlig beliggenhed i Toscana. Det er en unik oplevelse at besøge Pisa og se det verdensberømte skæve tårn. Piazza dei Miracoli, hvor tårnet står er på Unescos verdensarvliste, og hjemsted for nogle af de helligste og mest skattede steder i Italien. Pisa byder på mad og drikke i verdensklasse og et bredt udbud af shopping. Kun ca. 15 minutters kørsel fra byen kan I nyde dejlige strande med fint badevand.

Se det gode tilbud til pisa her:
Bemærk: Husk at lade søgningen på Kayak blive helt færdig. Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.

 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


 

Prisoversigt

 

billund: 23. – 30. jun 2021 (7 nætter)
HOTEL1.040,-
FLY123,-
I ALT1.163,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 2.079,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.040,- pr person.

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i 5 Keys, der ligger i hjertet af Pisa, 2 km fra Piazza dei Miracoli. Der tilbydes indkvartering med aircondition, gratis WiFi og fladskærms-tv. Se mere til hotellet her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra Billund 23. – 30. jun 2021

 


Transport

Det er oplagt at leje en bil og udforske området omkring Pisa på egen hånd. Det er billigt og bilen kan bestilles her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


mere information

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365