Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Sunny Beach for kun 820,-


1 uge i Sunny Beach i sommerferien for kun 820,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og morgenmad!

Sunny Beach er et af Bulgariens populæreste rejsemål og her finder man bl.a. en 7 km lang sandstrand. Snyd ikke dig selv for også at besøge nærliggende Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv.

Se tilbuddet vi har fundet her:
OPDATERING: Rejsen er ikke længere tilgængelig til den oplyste pris.

Bemærk: Se andre datoer og hoteller på Subwebs hjemmeside.

Se mere om vejledninger vedr. Corona under “Mere information” i bunden af siden.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 30. jun – 7. jul 2021
Pris820,-

 


Hotel

Hotel Park Continental tilbyder god beliggenhed i Sunny Beach. Hotellet deler faciliteter med Hotel Prima Park Continental. Her bor du i grønne omgivelser og kun en kort gåtur fra stranden. Hotellet har både swimmingpool, børnepool, solterrasse og en lille legeplads. Her er desuden både liggestole og parasoller, så du kan nyde solen og det gode vejr, og fra poolbaren kan du få kølige drinks i løbet af dagen. Værelserne er simpelt indrettede, og hotellet har sin egen restaurant, som byder på en bred vifte af lokale specialiteter. Hotel Park Continental anbefales til unge, voksne og familier, der søger billig indkvartering i Sunny Beach, og som foretrækker at bruge feriebudgettet på oplevelser i byen frem for på mange faciliteter og høj standard på hotellet. Opholdet er med morgenmad, men du kan også vælge halvpension hjemmefra.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Algarvekysten. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365