Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Rhodos med all inclusive for kun 2.695,-


1 uge på Rhodos med all inclusive for kun 2.695,- pr. person inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel med lækre poolområder!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE TILBUDdet TIL Rhodos HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


ANDRE REJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du på Sunweb finde øvrige tilbud til Grækenland her.

SE REJSERNE TIL Grækenland HER

Prisoversigt

 

billund: 30. maj – 6. jun 21 (7 nætter)
v/2 personer2.695,-

 

København: 30. maj – 6. jun 21 (7 nætter)
v/2 personer3.131,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Venezia. Hotellet ligger hævet over Faliraki med ca. 1,5 km til centrum af den populære ferieby. Stranden finder du ca. 2 km fra hotellet, og denne kan nemt nås med hotellets gratis shuttlebus, som kører flere gange dagligt. Du kan naturligvis også vælge at bruge dagen ved hotellets poolområder, hvor du kan nyde solen på den flotte solterrasse eller køle af i poolen. For børnene er her to børnepools. På Hotel Venezia bor du i enkle men pæne, lyse værelser, som kan rumme op til 4 personer, og du har mulighed for at vælge et værelse med havudsigt. 

Se mere HER:
Fra_BillundFra København


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud med all inclusive fra Billund og København til Rhodos i maj og juni måned.

 

FRA Billund: 30. maj – 6. jun 2021

 

FRA Købenavn: 30. maj – 6. jun 2021

Transport

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365